Snirkel

Kontakt dit hotel på Bornholm

Få dine drømme opfyldt her

JANTZENs HOTEL Gudhjem er dit charmerende hotel på Bornholm, når du vil opleve øen, samle familie, venner og kolleger til hyggeligt samvær, festlige fejringer og møder & konferencer i særprægede og historiske rammer fulde af autencitet, atmosfære og sjæl.

JANTZENs HOTEL
Brøddegade 33 A
3760 Gudhjem – Bornholm

CVR: 43186574

Google map med Jantzens Hotel markeret

Her finder du dit hotel på Bornholm

Hotellet (den røde markør) ligger på Gudhjems hovedstrøg, Brøddegade, og kun ca. 100 m fra Gudhjem Havn og den lille færge, der gerne bringer dig en tur til Christiansø. 100 m videre langs havnen, finder du Gudhjem Røgeri. Efter yderligere 100 m Oluf Høst Museet. Og sådan kunne vi blive ved, for du kan faktisk ikke bo mere centralt i Gudhjem og på hotel på Bornholm.

Vis lokationen på Google Maps her.

Kontakt os på +45 51 82 72 55
eller booking@jantzenshotel.dk.

Skal du holde møde, konference eller fest?

Kom langt væk fra hverdagen og få dine deltageres fulde opmærksomhed i helt andre rammer, der kan inspirere til nye ideer og hyggeligt samvær. Kontakt os og lad os sammen finde frem til netop det, du går og drømmer om på hotel på Bornholm.

Kontakt os på +45 51 82 72 55
eller booking@jantzenshotel.dk.

Se mere om møder her.

Og fester her.

Morgenmad stemning med gæster i baggrund
Løbeklub velfortjent jubel

Skal du arrangere tur for vennerne eller klubben?

Gudhjem er Bornholms og Danmarks eneste bjergby og indeholder et fantastisk udfordrende terræn for vandre-, løbe- og cykelklubber. Lad os hjælpe dig med at arrangere den mest fantastiske tur på hotel på Bornholm for din vennegruppe eller klub, hvor I er aktive om dagen og bliver forkælet i de autentiske og hyggelige omgivelser morgen og aften.

Kontakt os på +45 51 82 72 55
eller booking@jantzenshotel.dk.

Skal I til Folkemødet 2024?

Søger I efter et charmerende hotel på Bornholm, hvor deltagerne fra jeres virksomhed eller organisation kan bo samlet under Folkemødet 2024? Og hvor I har plads til at arrangere egne events og invitere kunder eller andre interessenter på mad og drikke og andet relationsskabende samvær? Tænk, hvis I kunne få et sted som JANTZENs HOTEL helt for jer selv! Hyggelige, autentiske og stemningsfulde boutique-hotel rammer lidt væk fra Folkemødet i Allinge, så I har deltagernes fulde opmærksomhed. Kontakt os snarest muligt på +45 51 82 72 55 eller booking@jantzenshotel.dk.

Folkemødet på Bornholm

Foto: Destination Bornholm 

Hotel Kysten Hasle

J&L Hotels driver 2 hoteller på Bornholm

JANTZENs HOTEL i Gudhjem og HOTEL KYSTEN i Hasle ejes i dag af Jan & Lars, der har boet på et stort antal hoteller i hele verden. De ved, hvad de foretrækker ved et hotel, og det danner baggrund for de 2 hoteller på Bornholm: enkelhed, personlig og hyggelig atmosfære, feel-good oplevelse, og en ligetil afslappethed, der får dig ned i gear.

Besøg HOTEL KYSTEN i Hasle her.

Snirkel

Følg os på sociale medier