Snirkel

Praktisk information

Værd at vide om parkering i Gudhjem by mm.

Sæt dit indre feriekompas mod den skønne Gudhjem by, så er du på helt rette kurs. Uanset om du kommer med fly eller færge til Bornholm, kører i bil, på cykel eller med bus, melder JANTZENs HOTEL sig klar med hygge, charme, ro og afslapning. Orientér dig i her om bl.a. parkering i Gudhjem.

Parkering i Gudhjem

Gudhjem er en lille skøn bjergby, der desværre ikke tilbyder meget plads til parkering i Gudhjem centrale bydel. I gården på JANTZENs HOTEL har vi plads til op til 10 biler i gården, der udelukkende er til hotellets overnattende gæster. Vi reserverer ikke parkeringsplads, og råder gæster, der ankommer i bil, til at være indstillet på at læsse bagagen af og derefter parkere bilen oven for byen, hvis gårdens parkeringsplads er fyldt op. Bemærk at Brøddegade er ensrettet fra hovedvejen ned mod hotellet og at indkørslen til gården sker lige rundt om hjørnet på Holkavej.

Se kort over parkering i Gudhjem.

Rart at vide om check-in, check-out & betaling

Du kan få adgang til dit værelse på JANTZENs HOTEL fra kl. 15.00 på ankomstdagen. Den dag du afrejser, beder vi dig checke ud senest kl. 11.00. Betaling sker ved check-ind og kan ske med kort.

Vil du sove længe?

Så opfordrer vi dig til at placere det lille ”Do not disturb”-skilt (som du finder på indersiden af værelsesdøren) på ydersiden af døren. Så ved vi at vi ikke skal ordne dit værelse som det første, når vi ordner værelserne dagligt mellem 8.00 og 16.00.

JANTZENs dejlige hotel morgenmad

Værelsespriserne på JANTZENs HOTEL inkluderer alle morgenmad med friskbagt brød, kaffe eller te og lokale specialiteter. Du kan få denne gode start på dagen i den hyggelige pavillon mellem 8.00 og 10.00.

Se mere her.

Væk hjemmefra, men stadig forbundet

Selvom du er væk hjemmefra, har du stadig god mulighed for at følge med og være forbundet via JANTZENs HOTELs hurtige wifi-forbindelse.

TV kun i den grønne sal

Her på hotellet har vi søgt at skabe et afslappende miljø, hvor du inviteres til hygge, samvær og fordybelse. Derfor finder du ikke TV på værelset, men kun i den grønne sal.

En udfordring for gangbesværede

JANTZENs HOTEL er den skønneste perle, og en del af charmen kan tilskrives de mange niveauer, smukke trapper, udfordrende flisebelægninger mm. Derfor gør vi opmærksom på at hotellet – ligesom Gudhjem by – er en udfordring gangbesværede. Se også information om parkering i Gudhjem ovenfor.

Brug for en ekstra opredning?

Ekstra opredning tilbydes på junior suiter, familie- og superiorværelser til 400 kr. pr. opredning pr. nat.

Babyseng kan bestilles på booking@jantzenshotel.dk inden ankomst til 350 kr. pr. seng pr. ophold.

Må jeg tage kæledyr med?

Det må du, hvis dit kæledyr er en velopdragen og rolig hund. Og bemærk, at overnatning med hund kræver bestilling af et af hotellets familieværelser.

Se vores værelsestyper her.

Et ikke-ryger hotel

Som de fleste andre steder er rygning – af hensyn til andre gæster – ikke tilladt på hotellet. Det gælder både indendørs og udendørs, og på hotellets altaner. Vil du ryge, beder vi dig om kun at ryge på terrassen ved den store klippevæg i gårdhaven.

Mad & drikke i JANTZENs Gårdhave

Du er som overnattende gæst velkommen til at slå dig ned i JANTZENs charmerende Gårdhave, som er privat for hotellets overnattende gæster og for betalende café-gæster udefra. Bemærk venligst at det kun er tilladt at nyde mad og drikke købt på hotellet i Gårdhaven.

Hvordan kommer man til Bornholm?

Du bestemmer selv om det skal være fugl eller fisk – fly eller færge. Hovedsagen er, at du kommer frem og nyder nogle fantastiske dage på JANTZENs HOTEL i Gudhjem. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Book nu

Med færge til Bornholm

Med de mange broforbindelser, er det nærmest noget særligt at sejle med færge – der minder os om, at Danmark består af øer. I dag kan du sejle til Bornholm fra Ystad i Sverige, Køge i Danmark og Sassnitz i Tyskland.

Køb din billet her.

Med fly til Bornholm

Foretrækker du at flyve, er det muligt fra København, Aalborg, Billund og Sønderborg. I højsæsonen går der bus øen rundt fra Bornholms Lufthavn. Foretrækker du en taxa til Gudhjem, er det værd at vide, at du med appen DanTaxi får rabat og en fast pris for turen.

Bornholms Lufthavn

Hvordan kommer man fra Rønne til Gudhjem?

De ca. 25 km klares på 30 min. i bil – på cykel afhænger det af kondien og dit foretrukne tempo. Ankommer du uden bil eller cykel, tager turen til Gudhjem 45-60 minutter med bus direkte fra Rønne Havn.

Busser på Bornholm

Dit hjem, mens du oplever Gudhjem og Bornholm

For der, midt i Østersøen, på den nordøstlige del af Bornholm, midt imellem Allinge og Svaneke, ligger Gudhjem by, solidt beskyttet af klipper, der skånsomt tager havets susen. Og der, midt i byen, banker JANTZENs HOTELs hjerte for at være dit charmerende og uforglemmelige hjem, mens du oplever Bornholm. Et hjem som du får lyst til at besøge igen og igen.

Se hvorfor her.