Snirkel

Festlokaler med over­natning

Charme og sjæl til din helt uforglemmelige festlighed

I Gudhjem finder du de mest charmerende festlokaler med overnatning på det historiske JANTZENs HOTEL. Her kan dine drømme om helt uforglemmelige festligheder komme til live, uanset om du skal fejre fødselsdag, bryllup, konfirmation, andre af livets højdepunkterer – eller om du blot vil samle venner eller familie til hyggeligt samvær i særprægede og historiske rammer fulde af autencitet, atmosfære og sjæl.

Fest med overnatning er uforglemmelige fester

Når du inviterer dine gæster, ikke blot til fest, men til fest med overnatning, får du mulighed for at samle gæsterne både før, under og efter selve festen. Det ryster gæsterne sammen, får facaderne til at falde, giver gæsterne mulighed for at lære hinanden at kende, og skaber en helt anden og helt uforglemmelig stemning og oplevelse af fællesskab. Her hos os finder du netop festlokaler med overnatning.

Skålende gæster i gårdhaven
Holkavej siden med skilt på muren

Lej et helt hotel

Vil du holde din fest et smukt og hyggeligt sted, hvor I kan få det hele for jer selv? Så skal du ikke lede længere. På det charmerende JANTZENs HOTEL i Gudhjem på Bornholm kan du holde din fest for maksimalt 55 overnattende gæster. Vi kalder det lej et helt hotel. Kontakt os og lad os sammen finde frem til, hvordan vi kan gøre din fest til en helt uforglemmelig oplevelse på vores smukke hotel.

Kontakt os på +45 51 82 72 55
eller booking@jantzenshotel.dk.

Ikke ’blot’ et hotel

JANTZENs HOTELs historie går helt tilbage til 1872, hvor det åbnede som det første hotel i Gudhjem. Tænk, hvor mange fester disse vægge og gulve har oplevet! De mange historiske oplevelser og husets originalitet er noget vi værner om og ønsker at bevare. For det er netop disse rammer med sjæl, atmosfære, stemning og charme, der er med til at gøre din fest til noget helt specielt.

Læs mere om JANTZENs HOTEL her.

Reception fra gang
Gårdhave med puder i stole og figentræet

JANTZENs Gårdhave

Modtag dine gæster i den charmerende gårdhave og byd dem velkommen med en drink, mens I hilser på hinanden og ser jer omkring: nyder blomsterbedene, betragter den dramatiske klippevæg, får overblikket over rammerne, og stille og roligt fordøjer de mange sanseindtryk, inden vi løbende checker jer ind på jeres dejlige værelser.

Pavillonen

Når det er tid til selve festen, samles dine gæster til en velkomstdrink i den smukke originale pavillon med det store små-sprossede vinduesparti ud mod gårdhaven. Det er også her I samles og nyder hotellets lækre morgenmad om morgenen.

Fest med overnatning velkomstdrink i pavillonen
Fest i salen

Den grønne sal

Vores festlokale, den grønne sal, er dækket op pyntet til netop din fest, og vores køkkenchef og personale står klar til at give dig og dine gæster en fantastisk madoplevelse – og til at sikre at du som vært kan læne dig trygt tilbage og nyde samværet.

Værelserne

Du og dine gæster overnatter i hotellets 22 værelser. Værelserne er alle individuelt indrettet i klassisk og vintage stil, og med enten havudsigt, havkig eller udsigt over den smukke gårdhave. Alle værelser har eget badeværelse – med undtagelse af et enkelt, der har bad 5 m henne ad gangen.

Læs mere og se værelserne, der hører med til fest med overnatning.

Dobbeltværelse damen på væggen
Gudhjem sejlbåd

Gudhjem bidrager til din fest

Gudhjem byder på mange forskellige seværdigheder og aktivitetsmuligheder, som du og dine gæster kan opleve hver for sig eller i samlet flok når I overnatter i byen. Vi hjælper dig naturligvis gerne med forslag og ideer.

Læs mere om Gudhjem her.

Selskabslokaler i Gudhjem på Bornholm

Gudhjems og Bornholms borgere er også hjertelig velkomne på JANTZENs HOTEL – både til hverdag i JANTZENs Gårdhave og når noget skal fejres. Kontakt os for tilbud på fødselsdag, bryllup, konfirmation og andre festligheder og sammenkomster i JANTZENs selskabslokaler i Gudhjem på +45 51 82 72 55
eller booking@jantzenshotel.dk.

Fest i salen - bord med festlig opdækning
Forår i haven

Åben for din fest eller selskab hele året

Hvert år slår vi dørene op i starten af maj og frem til slut september. Drømmen er dog at holde det hyggelige boutique hotel og festlokaler med overnatning åbent i hele eller dele af vinterhalvåret, specielt i det skønne forår, lune efterår og festlige jul, hvor Gudhjem og Bornholm viser sine andre sæson-sider. Uanset på hvilken tid af året, du skal holde selskab eller fest, er du velkommen til at kontakte os for et tilbud.

Kontakt os.

Skal du ikke holde fest, men arrangere tur for vennerne eller klubben?

Fortvivl ikke – for det kan vi også hjælpe dig med. Gudhjem er Bornholms og Danmarks eneste bjergby og indeholder et fantastisk udfordrende terræn for vandre-, løbe- og cykelklubber. Lad os hjælpe dig med at arrangere den mest fantastiske tur for din vennegruppe eller klub, hvor I er aktive om dagen og bliver forkælet i de autentiske og hyggelige omgivelser morgen og aften.

Kontakt os på +45 51 82 72 55 eller booking@jantzenshotel.dk.

Løbeklub på løbeweekend