Snirkel

Konference­ hotel

Få det charmerende Jantzens Konference Hotel for jer selv

Kun 3-4 timer fra det meste af landet er Gudhjem og det hyggelige JANTZENs konference hotel klar til – som aktiv medspiller – at gøre jeres møde, kursus eller konference til en helt særlig oplevelse. Kontakt os for et tilbud nu.

Møde, kursus og konference på JANTZENs i Gudhjem

Uanset om det er et dagsmøde eller en konference over flere dage, er I velkomne på JANTZENs HOTEL i Gudhjem på Bornholm. Her er den grønne sal, smukke pavillon, unikke gårdhave og de individuelle værelser hyggelige rammer med en charmerende, autentisk og afslappet atmosfære.

Læs mere om JANTZENs HOTEL her.

Konference hotel Bornholm charmen i gårdhaven
Konference hotel til nye ideer

Møde med overnatning når nye mål

Når du inviterer dine kolleger, ledere, partnere eller kursister til møde, konference eller kursus med overnatning på JANTZENs HOTEL, skaber det rigtig gode muligheder for at deltagerne kan tænke i nye baner og komme frem med nye ideer. For når de vante omgivelser ændres, kan hjernen også tænke nye veje. Dét gør omgivelserne og destinationen for dit valg af møde- og konference hotel til en aktiv medspiller.

På JANTZENs HOTEL og Bornholm kan der opstå magi

Den afslappede og charmerende atmosfære på JANTZENs HOTEL, i Gudhjem og på Bornholm inspirerer til at komme ned i gear, udskifte jakkesættet med jeans og sneakers, lade facaderne falde, være sammen på en mere uformel måde, lære hinanden bedre at kende, finde nye vinkler og muligheder, og styrke fællesskabet. Det er nærmest magisk!

Møde gæster stående i gårdhaven
Dobbeltværelse vintage bord, seng og rundkirke maleri

Få det for jer selv

Her kan I få det hele for jer selv? Fylde det hele uden at skulle tage hensyn til andre gæster, som på mange andre konference hoteller. Mødes samlet og i mange mindre grupper hver for sig. Vi har plads til maksimalt 55 mødedeltagere i den grønne sal. Kontakt os og lad os sammen finde frem til, hvordan vi kan gøre dit møde, kursus eller konference til en magisk oplevelse.

Kontakt os på +45 51 82 72 55
eller booking@jantzenshotel.dk.

Se mere om værelserne her.

Ikke ‘blot’ et hotel

JANTZENs HOTELs historie går helt tilbage til 1872, hvor det åbnede som det første hotel i Gudhjem. Tænk, hvad disse vægge og gulve har oplevet igennem tiderne! De mange historiske oplevelser og husets originalitet er noget vi værner om og ønsker at bevare. For det er netop disse rammer med sjæl, atmosfære, stemning og charme, der er med til at gøre dit møde, kursus eller konference til noget helt specielt.

Læs mere om hotellet her.

Historisk konference hotel
Røgeri Bornholm

Gudhjem & Bornholm

Gudhjem og Bornholm byder på mange forskellige seværdigheder og aktivitetsmuligheder, som du og dine mødedeltagere kan opleve hver for sig eller i samlet ryste-sammen-flok. Vi hjælper dig naturligvis gerne med forslag og ideer.

Læs mere om Gudhjem her.

Møde- og eventlokaler i Gudhjem på Bornholm

Gudhjems og Bornholms borgere er også hjertelig velkomne på JANTZENs HOTEL – både til hverdag i JANTZENs Gårdhave og når der skal holdes møder og konferencer. Kontakt os for tilbud på dit møde, konference, foredrag, eller event i Gudhjem på +45 51 82 72 55
eller booking@jantzenshotel.dk.

Selskabslokale i Gudhjem
Konference ophold forår

Åben for dit møde, kursus eller konference hele året

Hvert år slår vi dørene op i starten af maj og frem til slut september. Drømmen er dog at holde det hyggelige boutique konference hotel åbent i hele eller dele af vinterhalvåret, specielt i det skønne forår, lune efterår og festlige jul, hvor Gudhjem og Bornholm viser sine andre sæson-sider. Uanset på hvilken tid af året, du skal holde møde, kursus eller konference, er du velkommen til at kontakte os for et tilbud.

Kontakt os.