Snirkel

Overnatning Gudhjem

Her kan du føle dig hjemme på Bornholm

Hvert af JANTZENs HOTELs 22 værelser er sit eget unika. Din overnatning Gudhjem vil opleves som smuk og individuel, hyggelig og enkel, autentisk og charmerende. Her dyrker vi det uperfekte, cirkulære og antikke i afslappet elegance og i respekt for den 150 år gamle dame, som JANTZENs HOTEL er.

Hvilken udsigt vil du nyde på din Gudhjem overnatning Bornholm?

Du vælger selv om din overnatning Bornholm i Gudhjem skal være med havudsigt eller med udsigt til den pittoreske gårdhave med den imponerende klippevæg. Et valg mellem to goder.

Overnatning Gudhjem udsigt til klippen og rhodendendron
Overnatning Bornholm mærk charmen i gårdhaven

Læn dig tilbage og mærk charmen

På JANTZENs HOTEL har vi ønsket at skabe et unikt sted, der med charmerende omgivelser inviterer dig til at læne dig tilbage, slappe af, koble af, nyde øjeblikket og mærke de helt specielle og historiske rammer om din Gudhjem overnatning på Bornholm. I den fantastiske gårdhave, den autentiske pavillon, den smukke grønne sal og de individuelle værelser. Det er årsagen til, at du ikke finder TV på vores værelser, men kun i den grønne sal.

Nyd en god nats søvn i vores nye senge

Ganske vist hylder vi det oprindelige, men vi vil også gerne sørge for, at du kan sove rigtig godt på JANTZENs HOTEL. Derfor har vi ladet sengene slippe under radaren for husets strenge cirkulære regel og investeret i helt nye senge. Senge, der – for at imødekomme både gæster, der ønsker at sove tæt og de, der foretrækker at sove mindre tæt – består af 2 enkeltsenge, der arrangeres som dobbeltseng eller 2 enkeltsenge.

Overnatning Bornholm i nye senge
Overnatning Bornholm med eget badeværelse

Forskellige værelser med en række fællestræk

  • Alle individuelt indrettet med vintage interiør
  • Originale trægulve – ingen gulvtæpper
  • Nye senge, så du kan sove rigtig godt
  • Eget badeværelse med føntørrer (Vandreværelset dog med eget bad på gangen)
  • Hurtig wifi-forbindelse på hele hotellet, så du kan holde kontakt og følge med.

Dobbeltværelse

Hotellets dobbeltværelser finder du i hovedbygningen. De smukke værelser har enten havkig eller fransk altan ud mod hotellets fantastiske gårdhave og massive klippevæg. Indretningen er herligt sammensat af stilfuld brugskunst og hyggelige vintagemøbler.

Priser fra 1.250 kr.

Bestil her.

Dobbeltværelse mod gårdhaven
Dobbeltværelse med havudsigt

Dobbeltværelse med havudsigt

Dobbeltværelserne med havudsigt finder du på hovedbygningens 1. sal. Her får du et skønt og hyggeligt indrettet værelse med fransk altan eller altan, så du kan nyde udsigten over Gudhjems tage og Østersøen.

Priser fra 1.350 kr.

Bestil her.

Superiorværelse

Superior værelserne ligger i hotellets charmerende sideanneks. En mindre bygning i den smukke gårdhave og den store klippevæg. Her kan du i ny og næ muligvis fornemme et vrinsk eller to, for disse værelser med egne altaner befinder sig lige over det, der engang var hotellets hestestald.

Priser fra 1.350 kr.

Bestil her.

Superior værelse kommode
Overnatning Gudhjem i junior suite

Junior suite

Hotellets junior suiter ligger oppe ad den svungne trappe på 1. sal i hovedbygningen. Selvom vi kalder dem junior suiter, er de hyggelige 2-rums lejligheder til 2 personer og med mulighed for opredning til op til 2 ekstra personer i suitens stue. Junior suiterne har altan og et lille kitchenette.

Priser fra 1.450 kr.

Bestil her.

Familieværelse

I hotellets yndige bindingsværkshus, finder du hotellets familieværelser. Her er der god plads og mulighed for op til 2 ekstra opredninger. Værelserne har indgang fra egen privat terrasse, der vender ud mod hotellets charmerende gårdhave.

Priser fra 1.250 kr.

Bestil her.

Familieværelse seng stole bord
Overnatning med hund Bornholm værelse og terrasse

Værelser til overnatning med hund Bornholm

På JANTZENs HOTEL er menneskets bedste ven, hunden, velkommen. Ønsker du overnatning med hund Bornholm, skal du blot bestille et af hotellets familieværelser, og skrive til os at du medbringer din hund.

Priser fra 1.200 kr.

Bestil her.

Vandreværelse

Er du på vandreferie på Bornholm, byder hotellet på et enkelt mindre værelse med 2 enkeltsenge, og eget skønt bad og toilet på gangen. Her kan du slappe af i den smukke gårdhave. Der er kun få skridt til en af byens restauranter, hvor du kan opleve smagen af Gudhjem. Efter en god Gudhjem overnatning, forkæles du med en skøn morgenmad, inden du igen hopper i vandrestøvlerne og begiver dig afsted på næste etape.

Pris fra 1.000 kr.

Bestil her.

Vandreværelse Jantzens Hotel
Overnatning Bornholm gruppe

Kommer I mange?

Ved selskaber på mere end 4 værelser, specielle ønsker, møder, konferencer, arrangementer og reservation af hele hotellet, beder vi dig kontakte os på booking@jantzenshotel.dk.

Kontakt os her.

Alle nævnte værelsespriser er i DKK pr. nat inkl. morgenmad og 25% dansk moms.

Junior suiter, familie- og superiorværelser kan kun bookes online for min. 2 nætter. Kontakt os for evt. hjælp med din overnatning i Gudhjem her.

Ekstra opredning tilbydes på junior suiter, familie- og superiorværelser til 400 kr. pr. opredning pr. nat.

Babyseng kan bestilles på booking@jantzenshotel.dk inden ankomst til 350 kr. pr. seng pr. ophold.

Bemærk hotellets Vilkår og Betingelser inkl. ændrings- afbestillingsbetingelser her.

Elsker den hjemlige følelse

“Min familie og jeg er kommet der i fire generationer og vi elsker den hjemlige følelse af gammelt badehotel og den dejlige gårdhave med den høje klippevæg op mod Bokul. Det oser af hygge alle steder.”

Christine Fischer – Google